Organisatie

Stichting Puzzelstuk wil een levensloopbestendige woon-werkplek opzetten voor 16 jongvolwassen autistische jongeren met een laag IQ of andere beperking. Deze doelgroep is niet in staat zelfstandig te wonen en werken en heeft daarbij begeleiding en zorg nodig.

De plek voor dit initiatief moet in een woonwijk komen zodat de bewoners, ondanks hun beperkingen, deel kunnen uitmaken van onze samenleving. Deze plek moet een veilig en vertrouwd thuis worden van waaruit activiteiten voor de bewoners worden ontplooid. De bewoners worden begeleid met respect voor hun persoon en hun beperkingen én met oog voor hun mogelijkheden.

Om deel uit te maken van de samenleving zal samenwerking worden gezocht met de gemeente, de wijk en de wijkbewoners.