Partners - https://www.stichtingpuzzelstuk.nl/

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Partners

Partners

Voetbal Assist

De stichting is afhankelijk van sponsorgelden om de kwaliteit van zorg te kunnen bieden die zijn vastgesteld in de visie. Ook bij de realisatie van Villa Puzzelstuk zijn sponsoren essentieel voor de aankleding en inrichting van alle bouwdelen. Maar ook de benodigde faciliteiten zoals domotica, duo-fietsen en electrische roldstoelen et cetera. Daarom eren wij de huidige ondersteuners met deze pagina en motiveren wij andere (zorg) ondernemers om ons te sponsoren.
voetbalassist-logo.png   

Barthen keuken

Sinds jaar en dag bevindt deze showroom zich aan de drukke Korevaartstraat in Leiden, en wie eenmaal binnen is wordt omarmd door het design van prachtige grote en kleine keukenprojecten. En zeker niet in de laatste plaats door hartelijkheid. Barthen Keuken Design Center is een echt familie bedrijf dat al sinds 1987 bestaat. Zij zullen in samenwerking met de stichting zorgdragen voor het ontwerp en installatie van de keukens in de studio's en gemeenschappelijke ruimten

Barthen_logo.png

De Leeuw Makelaardij

Voor De Leeuw zijn omzet en winst niet de enige doelstellingen. We nemen ook graag onze verantwoordelijkheid voor de leefomgeving. Zo stellen wij onze expertise, faciliteiten, contacten en (financiële) middelen regelmatig ter beschikking aan projecten en instanties die maatschappelijke betrokkenheid bevorderen. Dat vinden we heel belangrijk. Want een goede samenleving biedt kansen voor iedereen. Deze maatschappelijke organisatie ondersteunen we dan ook met hart en ziel.

De_Leeuw.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!