Faciliteiten - https://www.stichtingpuzzelstuk.nl/

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Faciliteiten

Faciliteiten

Er komen twee units voor elk acht mensen. Iedereen heeft een eigen studio met badkamer en kitchenette. Elke unit heeft ook een gezamenlijke woonkamer en bijbehorende keuken. Mensen met autisme en een verstandelijke handicap lopen extra risico om te vereenzamen vandaar dat wij samen koken en eten binnen Puzzelstuk heel belangrijk vinden. Voor de inrichting van de keukens, woonkamers, studio's, domotica, keukeninrichting, schoonmaakmiddelen, et cetera zijn we nog op zoek naar sponsoren en donateurs. 

Uiteraard wordt het gebouw gericht op de doelgroep gebouwd. Het wordt bijvoorbeeld prikkelarm. Ook wordt het gebouw levensloopbestendig, dat wil zeggen dat er een lift is, rolstoeltoegankelijk, ruime badkamer etc. Kortom, er wordt rekening gehouden met de mogelijkheden en beperkingen van de bewoners. Via deze link kunt u het ontwerp van de Architect zien.

Hoe ziet de omheining er uit?

De gemeente vindt het belangrijk dat het nieuwe gebouw een omheining krijgt die goed past bij de omgeving. Aan de voorgevel maken we een heg als erfafscheiding. Aan de achtergevel maken we een stevig hekwerk van één meter tachtig hoog. Het hekwerk is goed doorzichtig, gaat lang mee en zorgt tegelijk voor de veiligheid van bewoners én gebouw!

Hoe ziet de fietsenstalling eruit?

De bewoners van Puzzelstuk hebben allemaal (grote) fietsen. In de achtertuin bouwen we daarom een fietsenberging. Op de tekening is de plek van de fietsenstalling ingetekend. De bewoners gaan naar de berging via de achterdeur en het achterpad. Doordat we de fietsenberging in de achtertuin maken houden we aan de voorgevel alle ruimte voor vrij uitzicht.

Zorgverlener ASVZ gaat de 24-uurs zorg in het huis verlenen. Overdag gaan de bewoners ieder naar hun eigen dagbesteding.
Door de opzet van het project hebben ouders een veel directere invloed en sturing op de zorg. Met elkaar bepalen we het hoe, wat en waar. De oplevering staat gepland voor eind februari 2023
 
Puzzelstuk_hoofdlocatie.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!