Voor wie - https://www.stichtingpuzzelstuk.nl/

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voor wie

Voor wie

De zorg en begeleiding zal worden geboden aan 2 woongroepen van 8 personen. De doelgroep van ons initiatief zijn jong volwassen bewoners met autisme en een laag IQ of een andere (verstandelijke | lichamelijke) beperking die 24-ur zorg nodig hebben (WLZ VG4 tot en met VG8) en baat hebben bij structuur. 

Veel bewoners zullen geholpen moeten worden met ADL. In 2022 zal de jongste deelnemer net nog geen 21 jaar zijn en de oudste 33. Er zijn zowel mannelijke als vrouwelijke bewoners. Het gebouw zal gericht op de doelgroep worden gebouwd. Denk hierbij aan prikkelarm door gangen aan de buitenkant van het gebouw aan te leggen, zodat er minder omgevingsgeluid in de studio’s en woonkamers doordringt.

Er zal de bewoners veel structuur worden geboden, waarbij rekening zal worden gehouden met de mogelijkheden en beperkingen van de bewoners. Het gebouw zal bestaan uit een begane grond en een eerste verdieping. Ondanks dat zal er een lift inkomen en zijn de badkamers groter dan standaard, zodat het gebouw levensloopbestendig is.|

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!