Donaties

Bouwtechnische aanpassingen woninginrichting Puzzelstuk

Stichting Puzzelstuk is op zoek naar donateurs die willen ondersteunen bij de realisatie van onze levensloopbestendige woonplek Puzzelstuk. De Sleutels betaalt de bouw maar we moeten zelf de speciale voorzieningen financieren zoals geluidsisolerende maatregelen, brandwerende voorzieningen, verzonken drempels, aankleding, stoffering, meubilair, rolstoel toegankelijke deuren et cetera zelf financieren en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig. Klik hieronder op DOE MEE en kies je onderwerp, vul daar je eigen bedrag in, iedere euro is welkom.

€ 82.434,00

Bouwkosten overkapping

Fietsenstalling voor driewiel fietsen, accu opladers, fietsenpomp etc.

Twee huiskamerinrichtingen

Zithoeken, eethoeken, kasten, wandbekleding, verlichting, gezelligheid, et cetera voor twee woongroepen van ieder acht personen + begeleiding

Tuininrichting

Beplanting, bestrating, tuinmeubilair, inrichting van een grote privé tuin voor onze bewoners

Twee semiprofessionele keukens + apparatuur

Voor gebruik door twee woongroepen van ieder acht personen + begeleiding

Stormvaste zonwering/ screens

De zonwering om overprikkeling te voorkomen voor onze bewoners is door de Steunstichting Gezondheidszorg Voorschoten werkelijkheid geworden. Dank voor dit bijzondere gebaar.

€ 15.000,00

Bankgarantie

Huurgarantie naar de woningbouwvereniging

TAG sleutelsysteem

Elektronisch toegangssysteem (pasjes) intern en extern

Vloeren

Voor in de gangen, huiskamers, kamers, gemeenschappelijke ruimtes van onze bewoners

Keukeninrichting en inventaris

Keukengerei, pannensets, bestek, servies, glas of plasticwerk, schoonmaak inventaris et cetera voor gebruik door twee woongroepen van ieder acht bewoners + begeleiding

Montage brandmeldinstallatie

De brandmeldinstallatie wordt ons in natura geschonken. Maar het installeren en monteren is voor onze rekening.