Donaties - https://www.stichtingpuzzelstuk.nl/

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Donaties

Donaties

Voor donaties verwijzen wij u naar de link op onze homepage

Realisatie Puzzelstuk

Stichting Puzzelstuk is op zoek naar donateurs die willen ondersteunen bij de realisatie van onze levensloopbestendige woonplek Puzzelstuk. De Sleutels betaalt de bouw maar we moeten zelf de speciale voorzieningen financieren zoals geluidsisolerende maatregelen, brandwerende voorzieningen, verzonken drempels, aankleding, stoffering, meubilair, rolstoel toegankelijke deuren et cetera zelf financieren en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig. Klik hieronder op DOE MEE en kies je onderwerp, vul daar je eigen bedrag in, iedere euro is welkom.

216
€ 470.000,00

Bouwkosten overkapping

Fietsenstalling voor driewiel fietsen, accu opladers, fietsenpomp etc.

9
€ 120,00

Twee huiskamerinrichtingen

Zithoeken, eethoeken, kasten, wandbekleding, verlichting, gezelligheid, et cetera voor twee woongroepen van ieder acht personen + begeleiding

10
€ 227,00

Tuininrichting

Beplanting, bestrating, tuinmeubilair, inrichting van een grote privé tuin voor onze bewoners

2
€ 10,00

Twee semiprofessionele keukens + apparatuur

Voor gebruik door twee woongroepen van ieder acht personen + begeleiding

3
€ 60,00

Stormvaste zonwering/ screens

De zonwering om overprikkeling te voorkomen voor onze bewoners is door de Steunstichting Gezondheidszorg Voorschoten werkelijkheid geworden. Dank voor dit bijzondere gebaar.

1
€ 15.000,00

Bankgarantie

Huurgarantie naar de woningbouwvereniging

1
€ 25,00

Esthers verjaardag donaties

Voor mijn verjaardag vraag ik als cadeau een bijdrage voor Puzzelstuk! 2022 is ons bouwjaar en financieel moeten we nog een stukje. Iedere bijdrage is van harte welkom!

14
€ 470,00

Marathon in Parijs voor Stichting Puzzelstuk en Pieter

Lieve allemaal, Op zondag 3 april 2022 doen wij, Julia, Michiel en Lennart, mee aan de marathon van Parijs. 42 km rennen door Parijs voor Stichting Puzzelstuk! Dit is een initiatief dat zich inzet voor een levensloopbestendig woonzorgcomplex voor 16 autistische jongeren met een laag IQ of een andere beperking. Onze Pieter is een van de nieuwe bewoners. Wij hopen met onze deelname ons steentje bij te dragen aan de inrichting en afwerking van het gebouw. Wilt u ook iets bijdragen? Doneren kan via de “Doneer nu” button op de website www.stichtingpuzzelstuk.nl. Heel veel dank namens Pieter Houtman en iedereen die bij dit initiatief betrokken is!

109
€ 4.314,36

Joris bijna jarig!!!

Hij kan bijna niet wachten. We hebben een aftelkalender voor hem gemaakt. 29 maart wordt onze lieverd al weer 20 jaar! Het wordt een spannend nieuw levensjaar voor Joris en voor ons, want zoals jullie allemaal inmiddels wel zullen weten, gaat Joris volgend jaar wonen in zijn eigen huis in Puzzelstuk. Joris is een echte familieman. Houdt ervan om ritjes te maken in zijn "grote grijze Joris bus" en heeft nog een grote hobby: bakjes, doosjes, laatjes, deurtjes, automatische deuren, liften ...kortom alles wat open en dicht kan heeft zijn grote interesse!

4
€ 65,00

We kunnen jouw energietoeslag goed gebruiken...

Wij zijn nog steeds op zoek naar geld om onze woning aan te kleden voor onze bewoners. Je kunt ons helpen door ( een deel) van je energietoeslag te doneren. Maar alleen maar als je het kunt missen. 51% van de mensen zouden prima zonder het bedrag kunnen wijzen diverse onderzoeken uit.

4
€ 420,00

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!