Eversheds Sutherland

Het begin van dit sprookje begon bij Marjolijn (Pieter) die dit alles in gang heeft gezet. Super dank Marjolijn en ook aan je schoondochter Paulien die als junior advocaat werkt bij Eversheds Sutherland en Puzzelstuk heeft voorgesteld als goed doel. Dit advocatenkantoor ging voor nieuwe looks en feel en heeft zijn inboedel gedoneerd aan Puzzelstuk. En wat gaat dit Puzzelstuk een luxe en prachtige mooie uitstraling geven. Echt twee vrachtwagens vol met meubilair, kunst en andere materialen staan klaar om opgehaald te worden.